MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

VIRUSUL. Spaima si Speranta OMENIRII - Mircea Ciuhrii, Viorica Puiu

VIRUSUL. Spaima si Speranta OMENIRII - Mircea Ciuhrii, Viorica Puiu
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069651278
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 319

DESCRIERE

CORONAVIRUSURI
Coronovirusurile induc la om infectii respiratorii, iar la nivelul tractului intestinal – enterite. Se transmit de la bolnavi pe cale aeriana, prin picaturile Pflugge.
Particularitati biologice ale coronavirusurilor Virionii au forma rotunda, inconjurati de o palisada de proeminenta sub forma unor ace de gamalie. Diametrul lor este de la 75 pana la 160 mm. In centrul virionului se distinge capul central (nucleocapsida) si matricea ce desparte nucleocapsida de structura lipoproteica a anvelopei. Genomul coronovirusurilor este reprezentat de ARN monocatenar (prins in lant). In componenta virionilor intra proteina nucleocapsidica, glicoproteine si proteina matriceala. Virionii aglutineaza eritrocitele de gaina, soarece si sobolan. Se cultiva in culturile de organe (trahee, rinichi si intestin) ale embrionului uman…
 
Razboiul Bacteriologic (Biologic) este o realitate a prezentului, care implica tehnologii ale Razboiului Genetic, folosirea tehnicilor de manipulare, de modificare genetica si epigenetica, in scopuri militare, a microorganismelor (virusi, microbi, ricketsii, ciuperci, viermi etc.) pentru neutralizarea, imbolnavirea, reducerea sau extinctia unei populatii sau a unor popoare (Razboi Etnic). Toate acestea, cu minimum de mijloace tehnice materiale si fara interventia militara directa.

Mijloacele de raspandire se pot face prin obiecte, prin alimente, vectori umani, animale, insecte sau plante infectate, cat si prin pulverizarea in spatiu cu Chemtrails. Daca, in timpul Razboiului Rece militarii foloseau proiectile sau bombe pentru raspindirea virusurilor si a microbilor, acum au la indemana diferite procedee genetice, precum drone folosite in aer, in apa si pe uscat pentru contaminare biologica-bacteriologica.
Atat timp cat va exista Civilizatia umana, vor fi virusuri din care, pana in prezent, nu cunoastem decat maximum 5 % din speciile existente pe Terra. Numarul lor va creste, prin eliberarea virusurilor fosili adormiti si dezghetati din banchizele polare, din ghetari si din zona permafrost, la care se adauga cei veniti din spatiu... Totusi, din aceasta lucrare, veti intelege de ce VIRUSURILE SUNT SPAIMA SI SPERANTA OMENIRII!!!
Gen. Bg. (rez.) dr. Emil. Strainu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec