MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Watchmen Alan Moore, Dave Gibbons

Watchmen
Alan Moore, Dave Gibbons
Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067105445
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 448

DESCRIERE

Acțiunea din Watchmen se petrece într-o lume paralelă, unde supereroii au intervenit în mersul lucrurilor, astfel că mersul istoriei s-a schimbat: America a câștigat războiul împotriva Vietnamului, scandalul Watergate nu a avut loc, iar progresul tehnologic a atins culmi nebănuite. Însă vremea supereroilor a apus acum și activitatea lor e declarată ilegală. Dar când un ucigaș misterios începe să vâneze membri ai fostei echipe de supereroi Crimebusters, aceștia trebuie să intre iar în acțiune, într-o încercare disperată de salvare a propriilor vieți și chiar a lumii întregi, amenințată de izbucnirea unui nou război mondial.

Vândut în milioane de exemplare, Watchmen este romanul grafic care a influențat în mod hotărâtor întreaga industrie a benzilor desenate. Profunzime psihologică, realism, ilustrații uluitoare - toate acestea fac din creația lui Allan Moore și Dave Gibbons o capodoperă.

                                              

Watchmen este inegalabil.” - Rolling Stone

„Remarcabil… Profilul psihologic al personajelor din Watchmen este uimitor de complex.” - The New York Times Book Review

Carte câștigătoare a premiilor EISNER și HUGO

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0201 sec