MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Zece mesaje pe care ingerii tai doresc sa le cunosti

Zece mesaje pe care ingerii tai doresc sa le cunosti
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 136
Format: 13x20

DESCRIERE

Citind această carte nereligioasă, vei afla 10 mesaje de la îngeri care te vor mângâia şi te vor inspira. Îngerii cunosc deja întrebările pe care ţi le pui în inima ta.
 
Mesajele sunt primite de mediumul intuitiv Doreen Virtue şi elucidează din perspectiva înţelepciunii divine subiecte importante precum:
 
   • Care este identitatea ta reală şi de ce te afli aici, în această lume fizică
   • Liberul arbitru
   • Relaţiile
   • Vindecarea
   • Împlinirea spirituală şi terestră
...şi multe altele.
 
Din carte:
 
Vindecarea şi armonizarea corpului

   Corpul fizic şi alte obiecte sunt alcătuite dintr-o energie care vibrează suficient de lent pentru a deveni densă. Corpul fizic poate fi armonizat prin revenirea la starea de unitate cu celelalte corpuri. Acest lucru presupune unificarea emoţiilor, intelectului şi energiei tale cu corpul tău fizic.

   Boala şi accidentele sunt efectele respingerii sau judecării critice a unuia sau mai multe corpuri ale tale (din cele patru). Probabil că îţi mai aminteşti din discuţia noastră anterioară că judecata critică corespunde inevitabil căii fricii, în timp ce discernământul corespunde iubirii.
 
Atunci când judeci ceva sau pe cineva, tu pui automat eticheta de "bine" sau "rău". Atunci când aplici discernământul, nu faci decât să reacţionezi într-o manieră justificată printr-o atracţie sau o respingere.
   De pildă, dacă te simţi singur (lucru inevitabil atunci când trăieşti în iluzia separării), tu îţi poţi iubi această senzaţie sau o poţi judeca, considerând-o iritantă şi inacceptabilă.

   "A-ţi iubi singurătatea" nu înseamnă neapărat că eşti dispus să o cultivi toată viaţa ta. Iubirea unei emoţii echivalează cu recunoaşterea ei plină de iubire, la fel ca un părinte care îşi ia în braţe copilul care plânge. Părintele nu îşi doreşte ca odrasla sa să continue să plângă, aşa că o mângâie până când o calmează.

   Atunci când îţi alini emoţiile, tu le accepţi necondiţionat, aşa cum procedează Dumnezeu cu tine. Corpul tău emoţional este copilul tău interior. El este natural, onest si expresiv. Copilul tău emoţional doreşte să fie ascultat.

   Dacă îţi respingi sentimentele şi le consideri inacceptabile, tu îţi respingi practic copilul interior. Acest lucru nu face decât să îţi amplifice şi mai mult tristeţea, mânia si anxietatea.

   Sentimentele tale sunt un sistem de feedback care te ajută să îţi monitorizezi calea pe care mergi (a iubirii sau a fricii). Dacă percepi emoţii "negative", este limpede că te afli pe calea fricii. Aşa cum spuneam însă, judecarea emoţiilor negative nu face însă decât să le amplifice.

   Dacă te simţi ruşinat de sentimentele tale, este ca şi cum te-ai simţi ruşinat de tine însuţi. Acest lucru adânceşte separaţia din visul/coşmarul terestru, făcându-te să te distanţezi de tine însuti, la fel cum se distanţează unii de persoanele lângă care nu doresc să fie văzuţi, întrucât le este ruşine de ele.

Intr-o manieră similară, respingerea gândurilor tale sub pretextul că sunt inacceptabile produce un efect de disociere, care te face să te simţi ca şi cum ai pluti pe deasupra corpului tău într-un scenariu suprarealist. Noi am asistat nu o dată la încercările oamenilor de a se forţa să cultive gânduri pozitive, îngropându-şi astfel adânc în subconştient gândurile "negative" care le solicitau atenţia...
 
 
CUPRINS:
 
INTRODUCERE
Ce îşi doresc îngerii să ştii 

VISUL LUCID
Un mesaj referitor la adevărata ta identitate 

DE CE 2 + 2 =/ 3
Un mesaj referitor la liberul arbitru

TREZIREA LA UNISON
Un mesaj referitor la relaţiile tale

PERFECŢIUNEA SPIRITUALĂ
Un mesaj despre iertare

CELE PATRU CORPURI ALE TALE
Un mesaj despre vindecare

DARUL ABANDONĂRII DE SINE
Un mesaj despre detaşare

DUMNEZEU ESTE FERICIRE
Un mesaj despre rugăciunile cărora Dumnezeu le răspunde

LUMINA TREZIRII SPIRITUALE
Un mesaj despre alegeri

ÎNSUFLEŢIREA SENINĂ
Un mesaj despre adevărata împlinire

"PREMIUL" VIEŢII
Un mesaj despre fericirea durabilă


CUVÂNT DE ÎNCHEIERE
Misiunea ta, câştigarea traiului şi existenţa ta

DESPRE AUTOARE

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.087 sec