MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Zodiacul practic

Zodiacul practic
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 488
Categoria: Astrologie

DESCRIERE

Astrologia ca segment al filosofiei oculte este, fara indoiala, partea cea mai bizara, dar si cea mai incitanta a universului gândirii umane. Publicul manifesta un interes constant fata de fenomenul numit astrologie, chiar daca, la nivel personal, o prima categorie umana il urmareste si cauta explicatii coerente, altii se marginesc numai sa-l accepte, in timp ce alta categorie de oameni il inabusa sau il neaga cu vehementa.

Desi analiza tipologiilor zodiacale reprezinta o parte componenta a astrologiei, ea are avantajul ca poate fi perfect inteleasa si mânuita independent de aceasta. Astrologia apeleaza la tot felul de tabele si calcule, la corelatii intre planete si semne zodiacale, la distributia si dialogul realizate de aspectul dintre planete si multe altele. Pare ceva ingrozitor de greu si cu o rezonanta foarte cosmica. Pentru a realiza o analiza personala din punct de vedere al zodiei, este suficient sa ne reamintim ziua in care ne-am nascut, si daca vrem sa fim ceva mai exacti in studiu, intrebam parintii daca au retinut intamplator ora la care am scos primul tipat. Prin urmare, nici un fel de calcule, nici un tabel cu efemeride, iar rezultatele sunt imediate. Totul pare mai natural, mai terestru.

Aceasta carte este simplu de citit si clara daca incercati sa o parcurgeti pagina cu pagina. Va deveni o carte complicata sau monotona daca veti sari direct la zodia si ziua care va intereseaza, intrucât veti pierde cheile presarate pe parcurs, care va permit sa o intelegeti.

Cuprins

Introducere

1. Fenomenul istoric - sau ce a fost la inceput?

2. Zodiace - sau ce alegem?

Egipt. Mesopotamia (Chaldeea, Sumer, Asiria, Babilon). Grecia. Etruria (preromanii). China. India. Aztecii, mayasii si incasii. Arabii

3. Răspunsuri la intrebări nerostite

4. Zodia natiunilorPartea I: Zodiacul

5. Semne zodiacale

6. Simbolurile celeste

7. Ascendentul

Calculul Ascendentului. Semnificatia Ascendentului. Ascendentul in fiecare dintre zodii

8. De retinut

Incadrare astrologica. Caracter - calitati si defecte. Analiza profesiunilor. Tipuri mixte. Sfaturi asupra comportamentului. Sfaturi pentru relatiile cu nativi din alte semne zodiacale. Obiectivele personale si gradele zodiacale. Diverse informatii in premiera.Partea a II-a: Zodii

La fiecare dintre zodii vom avea:

Elemente generale. Incadrare astrologica. Caracter - calitati si defecte. Tipuri mixte. Sfaturi si solutii: Comportamentul va impiedica afirmarea? Indrumari pentru domeniile de activitate. Sfaturi pentru viata afectiva. Stiti sa va educati copilul?

Zodia Berbecului. Zodia Taurului. Zodia Gemenilor. Zodia Racului. Zodia Leului. Zodia Fecioarei. Zodia Balantei. Zodia Scorpionului. Zodia Săgetătorului. Zodia Capricornului. Zodia Vărsătorului. Zodia Pestilor

Partea a III-a: Radiestezie

10. Introducere

11. Aplicatii practice

Cum apare misiunea personala? Compatibilitatea semnelor zodiacale. Sfaturi pentru relatiile cu nativii din alte semne zodiacale. Raporturile fiecarei zodii cu celelalte semne. Care sunt obiectivele personale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.065 sec