MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Geamantanul

Geamantanul
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 140
Categoria: Romane

DESCRIERE

Poţi aduna o viaţă într-un geamantan? Ştii că pleci şi nu te mai întorci. Cum alegi ce iei cu tine? La ce renunţi? Când emigrează din URSS, Serghei adună de-a valma nişte mărunţişuri. Ajuns la New York, nici nu le despachetează. Patru ani mai târziu, băieţelul lui descoperă în debara valiza nedesfăcută: trei perechi de şosete finlandeze de nailon, o cămaşă de poplin, nişte ghete furate, un costum la două rânduri, o centură de ofiţer, o scurtă de catifea, o căciulă de blană, mănuşi de şofer. În spatele fiecărui obiect se află o poveste. Şi trecutul revine în valuri, nostalgic, irezistibil.

„La Dovlatov, personajele ard la fel de intens ca la Dostoievski, dar într-un iad mult mai vesel.“ (The Village Voice)Serghei Dovlatov

SERGHEI DOVLATOV (3 septembrie 1941–24 august 1990, mama armeancă, tatăl evreu) este socotit unul dintre cei mai originali şi mai inteligenţi scriitori ruşi. În Uniunea Sovietică fusese, după propriile mărturisiri, un elev rău, un student rău, un soldat rău şi mai ales un cetăţean sovietic rău. Dar este un scriitor extraordinar, limpede, direct, cu „efect pe termen lung".

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.060 sec