MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

SARA, cartea a doua. Sara şi Seth, bunii prieteni neînaripaţi ai lui Solomon

SARA, cartea a doua. Sara şi Seth, bunii prieteni neînaripaţi ai lui Solomon
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 248
Format: 13x20

DESCRIERE

Încă de la prima frază, noul roman din seria Sara, de Esther şi Jerry Hicks, ne conduce de la un capitol la altul prin tot felul de aventuri şi distracţii.

Seth, noul elev de la şcoala Sarei, începe să îşi pună tot felul de întrebări legate de viaţă, solicitând o înţelegere mai deplină. De aceea, Solomon, bufniţa „care vorbeşte fără să-şi mişte ciocul” din prima carte a seriei, reapare şi le oferă Sarei şi lui Seth, dar şi cititorului acestei aventuri alerte în lumea înţelepciunii, o nouă perspectivă legată de viaţa pe această planetă. Este o carte obligatorie pentru copiii de toate vârstele.

Pe scurt, avem de-a face cu doi tineri aventuroşi şi mari iubitori de căţărat în copaci, care poartă o serie de dialoguri cu mentorul lor înaripat, amuzant şi înţelept, pe tema diferitelor (şi uneori confuzelor) lor experienţe legate de părinţi, profesori, elevi, vecini şi proprietari. Aceste dialoguri continue îl conduc pe cititor către claritatea şi simplitatea experimentării conştiente a unei perspective surprinzător de pragmatice a regulilor jocului vieţii.

* * *

„Rareori mi se întâmplă să citesc ceva care să mă facă să râd în hohote. În timp ce am citit însă romanul Sara, Esther m-a strigat adeseori din biroul ei ca să mă întrebe de ce râd. I-am răspuns de fiecare dată că mă captivează umorul vechiului meu prieten Solomon şi cel al noului şi genialului prieten al Sarei, Seth.

Sara şi Seth, bunii prieteni neînaripaţi ai lui Solomon este o carte care te poate conduce către profunzimile înţelegerii şi ale bunăstării, într-o călătorie emoţionantă şi amuzantă care te va încânta cu siguranţă.

Distracţia de care te vei bucura alături de Sara şi de Seth, în timp ce vei descoperi formula practică a împlinirii menirii tale în viaţă, va fi o experienţă pe care o vei putea împărtăşi cu toţi cei pe care îi iubeşti. Oricât de bine te-ai simţi acum, te asigur că te vei simţi şi mai bine după ce vei citi ultima carte din seria Sara. Îţi garantăm anticipat că această carte te va ajuta să faci un pas uriaş înainte de-a lungul călătoriei devenirii tale, amuzându-te deopotrivă.”

Din inimă,

Jerry şi Esther

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.026 sec