MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Cafeaua. Microenciclopedie ilustrata

Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 240

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

 

Cafeaua (microenciclopedie ilustrata) - Ana Tomescu

Lucrarea este o invitatie la o cescuta de cafea si la cateva pagini de lectura care prefigureaya o calatorie pe drumul cafelei, drum care strabate meridianele si paralelele Pamantului dar si meridianele si parelelele timpului.

Arborele de cafea este particica a naturii ca si fiecare om, pasare, fluture, musca, piatra etc. si ne-a fost daruit de Dumnezeu spre folosire.

Noua ne revine doar menirea ca, prin puterea judecatii, sa stabilim ce, cat, unde si cum ne este de ajutor. Semintele fructelor sale au ajus sa fie cunoscute din vremuri indepartate pentru ca fiertura revigora organismul, indepartand oboseala si somnul.

Cu timpul, au fost studiate, analiyate, s-a aflat ce contin si ce alte efecte au.


"In relatia noastra directa cu cafeaua, relatie fixata prin consum si prin liberul arbitru, cel mai des ne exprimam numai asupra gustului si aromei bauturii din cescuta dar ce stim despre noi, despre corpul si caracterul nostru? Ca orice alt aliment cafeaua trebuie folosita cu ratiune.

Practica indelungata a aratat ca un consum exagerat de carne, lapte, oua, ciuperci, vin, paste fainoase, dulciuri, muraturi s. a. poate face rau in loc sa hraneasca iar multe substante otravitoare, in cantitati mici, actioneaza ca stimulente pentru organismul uman.

Acelasi lucru in cazul cafelei: fiecare persoana si numai pentru sine poate sti daca si cata cafea poate consuma intr-o doza sau intr-o zi" - Ana Tomescu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0221 sec