MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Medicină naturistă. Fitoterapie - Acupunctură - Homeopatie

Medicină naturistă. Fitoterapie - Acupunctură - Homeopatie
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 470
Format: 14,5x20,5

DESCRIERE

Pentru bolile abordate am expus următoarele metode naturiste: fitoterapia, aromaterapia, acupunctura, homeopatia şi dietoterapia.

Metodele naturiste se impun prin convingerile şi munca unor medici care s-au dedicat acestei discipline şi prin forţa evoluţiei actuale a răspunsului la terapia alopată. Milioane de reacţii adverse la medicina clasică, înregistrate anual, îi determină pe bolnavi, în primul rând, să caute o medicaţie care să nu le facă rău, ci numai bine. De aceea, tehnicile terapiei naturale s-au îmbogăţit simţitor în toată lumea.

Dorim o terapeutică ideală, în care toate metodele existente până acum să fie învăţate, cunoscute şi aplicate, în funcţie de indicaţiile, limitele şi posibilităţile lor, spre binele bolnavului.

Orientarea actuală spre care se tinde în lume şi care ni se pare optimă este instruirea multiterapeutică într-un domeniu de patologie; astfel, terapeutul va aplica metoda care se pretează cel mai bine formei de boală sau tipului de bolnav care ii cere ajutorul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec