MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Trăiește-ți viața cu un scop. Carte de colorat motivațională pentru adulți Sfaturi înțelepte și încurajări de la Crystal Paine, The Money-Saving Mom.

Trăiește-ți viața cu un scop. Carte de colorat motivațională pentru adulți Sfaturi înțelepte și încurajări de la Crystal Paine, The Money-Saving Mom.
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-588-946-0
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 112
Format: 22x22

DESCRIERE

Viaţa ne solicită din plin. Programările, termenele-limită, obligaţiile de tot felul şi constantul flux al măruntelor discuţii din mediul digital ne ocupă orice moment, înălţând în faţa noastră un munte de stres şi de tensiune. Studiile arată că, atunci când colorezi, stresul e redus semnificativ, însă adevărata linişte, adevărata pace le găseşti doar în Dumnezeu. Cărţile de colorat inspiraţionale din această serie încorporează aceste două idei într-un singur volum ilustrat.

55 de ilustraţii desenate de mână • Hârtie de calitate superioară •
Grafică excepţională • Citate motivaţionale

Să începi o viaţă nouă înseamnă să-ţi stabileşti priorităţi şi scopuri realiste. Trăieşte ţi viaţa cu un scop conţine ilustraţii şi citate care te vor inspira, te vor ajuta să elimini stresul, să ai mai multă energie, să-ţi redescoperi pasiunile. Fă-ţi timp pentru această relaxantă activitate: coloratul. Reîncarcă-ţi bateriile, pune ţi gândurile în ordine şi urmează-ţi visurile. Observă cum fiecare imagine prinde viaţă pe măsură ce îţi eliberezi creativitatea, umplând aceste complexe desene cu strălucirea culorilor.

Meriţi o viaţă mai împlinită.
Descoperă asta chiar acum!

Autoare de bestselleruri și mamă a trei copii, care învață acasă (în sistemul homeschooling), Crystal Paine este și consultant în afaceri şi conferențiar. A fondat MoneySavingMom. com, care, lansat în 2007, a devenit unul dintre blogurile de top, cu peste două milioane de vizitatori unici în fiecare lună.
Scopul lui Crystal Paine este cel de a ajuta femei din toate categoriile sociale să descopere libertatea ce vine odată cu un mod de viață bazat pe simplitate, generozitate și stabilirea unor scopuri. În același timp, autoarea oferă consultanță directorilor de firme și oamenilor de afaceri în domeniul dezvoltării mărcilor și a strategiilor social media.
Crystal Paine a publicat articole în revistele Woman’s Day și All You, a apărut în emisiuni precum Good Morning America și 700 Club, a fost menționată de revistele Shop Smart, Real Simple și de numeroase alte periodice, posturi de radio și de televiziune. Ea este de asemenea autoarea cărților Say Goodbye to Survival Mode: 9 Simple Strategies to Stress Less, Sleep More, Restore Your Passion for Life, The Money Saving®’s Budget și Money Making Mom: How Every Woman Can Earn More and Make a Difference.
Prin cărțile ei și articolele de pe blogul personal, Crystal Paine încurajează femeile și familiile să-și folosească timpul, energia și banii cu înțelepciune, astfel ca, în ultimă instanță, să-i poată ajuta și pe cei din jur. Mesajul ei este: „Binecuvântează fiecare clipă și fă-i și pe ceilalți să simtă binecuvântarea.“

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.052 sec