MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Vindecarea tuturor bolilor. Sanatatea la indemana fiecaruia (2 Vol)

Vindecarea tuturor bolilor. Sanatatea la indemana fiecaruia (2 Vol)
Preț: 95,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-963-87397-8-0
Anul publicării: 2014
Pagini: 334+280
Format: 14x20

DESCRIERE

Vindecarea tuturor bolilor. Sanatatea la indemana fiecaruia (2 Vol) - Hulda Regehr Clark
 
   Această carte ne arată cât de uşor putem depista cauzele diferitelor afecţiuni precum hipertensiunea, oboseala cronică, encefalita, sindromul Alzheimer, sindromul Parkinson, scleroza multiplă şi altele. Autoarea oferă o îndrumare precisă atât pentru prevenirea bolilor, cât şi pentru tratarea acestora sau pentru menţinerea sănătăţii recăpătate.
   Fără nici o îndoială, ţineţi în mâini o carte care abordează bolile dintr-o perspectivă inedită. V-aţi fi gândit că toate afecţiunile de care suferim au două cauze principale - paraziţii şi agenţii poluanţi? Hulda Regehr Clark a ajuns la această concluzie după mai multe decenii de studiu şi
cercetare.
   E greu de crezut că în viaţa noastră de zi cu zi suntem înconjuraţi de atâtea elemente dăunătoare. Ele provin din apă, din hrană, din produsele cosmetice, din bijuteriile noastre... până şi din plombele dentare sau chiar din aer putem să ne încărcăm cu substanţe nocive. Slăbit de aceste noxe, organismul uman devine un teren propice pentru dezvoltarea a tot felul de paraziţi. N-ar fi bine să scăpăm de ei? E oare posibil?
   Ei bine, da! Un răspuns pertinent şi detaliat puteţi primi citind cartea de faţă. Ea conţine reţete concrete, modalităţi de tratament, studii de caz - totul într-un limbaj clar, pe înţelesul tuturor, metodele descrise fiind uşor de pus în practică şi acasă.
   Hulda Regehr Clark şi-a început studiile la Universitatea din Saskatchewan, Canada, unde a absolvit Facultatea de Biologie cu magna cum laude. Tot aici şi-a susţinut şi lucrările de masterat şi doctorat (PhD). A studiat în continuare la Universitatea McGill, apoi la Universitatea Minnesota din Statele Unite ale Americii, unde şi-a aprofundat cunoştinţele în domeniul biofizicii şi fiziologiei celulare. în anul 1958 obţine titlul de doctor în fiziologie. în 1979 părăseşte munca de cercetare finanţată de guvern şi începe să lucreze pe cont propriu, oferind şi consultaţii particulare. Şase ani mai târziu descoperă un dispozitiv electric pentru analizarea corpului uman.... autoarea lucrarii de fata Hulda Regehr Clark, o biofiziciana americana, pune la dispozitia celor interesati rezultatele cercetarilor sale stiintifice si experienta acumulata de-a lungul deceniilor. Cateva cercetari efectuate in timpul scurs de la prima aparitie a acestei carti au dovedit ca afirmatiile si rezultatele sale sunt corecte.

Citind lucrarea de fata ne vom putea usor da seama de numarul mare de factori nocivi la care este supus zilnic organismul nostru, factori ce provin din mediul inconjurator, si vom fi constienti de gama larga de boli pe care le cauzeaza acestia. Autoarea prezinta amanuntit si pe intelesul tuturor aceste cauze: diferiti poluanti si paraziti.

Cartea contine descrierea modului de tratament si vindecare a afectiunilor generale, metodele, in marea lor majoritate, fiind in general simple si la, indemana oricui, putand fi puse in practica si acasa - unul dintre cele mai importante mesaje ale cartii fiind stimularea si generalizarea procesului de autoterapie.

Datorita faptului ca aceasta carte este copia editiei americane, scrisa pentru publicul din SUA, s-ar putea sa intalniti in text expresii, referiri si aluzii cu care nu sunteti obisnuiti, ba chiar va sunt necunoscute; prin urmare, este posibila intampinarea unor greutati in interpretarea acestora.

Contractul pe care l-am incheiat cu editura americana nu ne permite modificarea textului original, asadar textul contine anumite elemente fara echivalent in realitatea romaneasca. Ideea editarii lucrarii de fata s-a nascut din propria noastra experienta, metodele descrise de autor fiind testate cu succes de catre noi si membrii familiilor noastre.

Prin aparitia editiei in limba romana vrem sa punem la dispozitie o noua metoda si totodata sa dam o noua posibilitate celor ce vindeca si celor ce doresc sa se vindece de a identifica diferitele boli, de a cunoaste calea de prevenire a acestora, precum si drumul ce duce la vindecare...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.022 sec